Volkoren Penne met kip

Penne con pollo, spinaci e peperoni

  • < 40
  • Gevogelte

Ingrediënten

Voedingswaarden

  • Energie

    573kcal

  • Koolhydraten

    79,6g

  • Eiwitten

    42,2g

  • Vetten

    6,1g

  • Vezels

    14,7g

Bereidingswijze Volkoren Penne met kip

  • Stap 1

    Kook de Penne Volkoren in 11 minuten 'al dente'.

  • Stap 2

    Snijd de kipfilet en de paprika in reepjes. Rits de blaadjes van de takjes tijm en hak de knoflook fijn.

  • Stap 3

    Verhit een scheutje olijfolie in een diepe koekenpan, voeg de kipfilet toe en bak in 4 minuten rondom goudbruin. Voeg de paprika, tijm, knoflook en handje voor handje de spinazie toe. Voeg wanneer de spinazie is geslonken de Tradizionale pastasaus toe en laat nog 4 minuten sudderen op laag vuur.

  • Stap 4

    Meng de pasta met de saus en verdeel over de borden.

  • Stap 5

    Tip: Extra lekker met Parmezaanse kaas!

  • Stap 6

    Variatietip: Vervang de tijm eens door venkelzaad voor een verrassende smaak.

Recept Volkoren Penne met kip Grand'Italia
Beoordeel dit recept