Ingrediënten
-
Spaghetti is de bekendste pasta van alle pasta's. Letterlijk betekent spaghetti 'kleine snaren'.
-
Sugocasa Aglio is een heerlijke tomatensaus met knoflook, en verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
Kappertjes.
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Spaghetti met olijven en ansjovis
-
Stap 1
Zet een grote pan water voor de pasta op het vuur (1 liter water per 100 gr. pasta).
-
Stap 2
Hak de ansjovisfilets fijn en fruit ze in 3 eetlepels olijfolie op laag vuur tot ze helemaal in de olie "smelten". Voeg de Sugocasa, de olijven in plakjes, de Capperi en de verkruimelde pepertjes aan de olie toe. Breng eventueel verder op smaak met zout en gemalen zwarte peper. Laat de saus op laag vuur pruttelen (5-10 min.).
-
Stap 3
Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking al dente, voeg toe aan de saus en meng het geheel goed door elkaar.
-
Stap 4
Verdeel over de borden en serveer meteen, gegarneerd met fijngesneden peterselie.