Spaghetti met gehaktballetjes in tomatensaus

Spaghetti con polpette e zucchine

(20)

Een gemakkelijk en smaakvol recept voor de liefhebber van een klassieke spaghetti met gehaktballetjes. Door het zelf draaien van de gehaktballetjes wordt het gerecht helemaal zoals jij het lekker vindt! De chilipepertjes in de Sugocasa Piccante zorgen voor dat kleine beetje extra spice. 

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

Bereidingswijze Spaghetti met gehaktballetjes in tomatensaus

  • Stap 1

    Pel en pers de knoflook. Pel en snipper de ui. Meng de ui en knoflook met het gehakt, het ei en het paneermeel. Breng op smaak met peper en zout en vorm kleine balletjes van het gehakt.

  • Stap 2

    Breng een pan water aan de kook en bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 3

    Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de balletjes rondom bruin aan. Voeg de courgette toe en bak kort mee. Voeg de Sugocasa Piccante toe en laat 10 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.

  • Stap 4

    Verdeel de spaghetti en de saus over de borden en garneer met de Parmezaanse kaas en de rucola.

Recept Spaghetti met gehaktballetjes Grand'Italia
Beoordeel dit recept