< Terug naar de receptenzoeker

Spaghetti met carbonarasaus en cherrytomaatjes

Spaghetti alla carbonara e pomodorini

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Spaghetti all'Uovo Spaghetti all'Uovo
  • 400 gram gram Grand'Italia
    Carbonara Carbonara
  • 300 gram gram
    cherrytomaat cherrytomaten
  • 1 scheutje scheutjes
    olijfolie olijfolie
  • 1 snufje snufjes
    peper en zout peper en zout

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2

    Verwarm intussen de pastasaus en zet het vuur laag.
  3. Stap 3

    Bak de cherrytomaatjes ca. 5 minuten in een pan met een beetje olijfolie tot ze zachter worden en hier en daar openbarsten. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Stap 4

    Giet de pasta af en roer deze samen met de cherrytomaatjes door de saus. Garneer met tomaatjes nog aan de tak.