< Terug naar de receptenzoeker

Spaghetti Mediterrane met mosselen

Spaghetti Mediterraneo con cozze

Ingrediënten

  • 300 gram gram Grand'Italia
    Spaghetti Spaghetti
  • 2 pond pond
    mossel mosselen
  • 2 stuk stuks
    rode peper rode pepers
  • 2 teentje teentjes
    knoflook knoflook
  • 200 ml ml
    witte wijn witte wijn
  • 2 bosje bosjes
    peterselie peterselie
  • 1 snufje snufjes
    peper peper
  • 4 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de Spaghetti in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit intussen in een koekenpan de olijfolie. Bak de rode peper en de knoflook 1 min. Voeg de mosselen toe. Schenk de wijn in de pan.
  2. Stap 2

    Bak de mosselen 5 minuten of tot alle schelpen openstaan.
  3. Stap 3

    Giet de spaghetti af en meng met de mosselen en peterselie. Voeg naar smaak peper en zout toe.