< Terug naar de receptenzoeker

Spaghetti Integrali met zalm en aubergine

Salmone, melanzane e Spaghetti Integrali

Ingrediënten

  • 800 gram gram Grand'Italia
    Spaghetti Integrali Spaghetti Integrali
  • 2 fles flessen Grand'Italia
    Sugocasa Erbe Sugocasa Erbe
  • 3
    aubergine aubergines
  • 1200 gram gram
    zalmfilet zalmfilets
  • 1 flinke scheut flinke scheuten
    olijfolie olijfolie
  • 1 hand handen
    rozemarijnblaadjes rozemarijnblaadjes
  • 1 teentje teentjes
    knoflook knoflook
  • 1 snufje snufjes
    zout zout
  • 1 snufje snufjes
    peper peper
  • 1 dl dl
    witte wijn witte wijn

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Was de aubergines en snijd ze ieder in 8 plakken van ½ centimeter dik. Dep de aubergineplakken droog en grill ze in ongeveer 1 minuut aan beide kanten licht bruin.
  2. Stap 2

    Snijd ondertussen de zalmfilets in dobbelsteentjes. Verwarm de olijfolie met een teentje geplette knoflook en de rozemarijn in een ruime hapjespan.
  3. Stap 3

    Voeg de vis en naar smaak wat zout en peper toe. Laat alles 2-3 minuten per kant bakken. Blus af met de witte wijn.
  4. Stap 4

    Voeg Grand’Italia Sugocasa Erbe toe en laat alles in ongeveer 3-4 minuten gaar worden.
  5. Stap 5

    Leg op elk bord 3 schijven gegrilde aubergine, verdeel de gebakken zalm erover en druppel er een beetje olijfolie overheen.
  6. Stap 6

    Maak het bord af met een nestje Grand’Italia Spaghetti Integrali op smaak gebracht met wat zout, peper en extra vergine olijfolie.