< Terug naar de receptenzoeker

Spaghetti con aglio, olio e peperoncino

Spaghetti met knoflook, olie en peper

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Spaghetti all'Uovo Spaghetti all'Uovo
  • 100 ml ml
    olijfolie olijfolie
  • 4 tenen tenen
    knoflook, in dunne plakjes knoflook, in dunne plakjes
  • 1 bosje bosjes
    peterselie, fijngesneden peterselie, fijngesneden
  • 1
    rode peper, fijngesneden rode pepers, fijngesneden

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Stap 2

    Zet een pan waar straks ook de paste in past op laag vuur en doe er de olie, knoflook, peterselie en rode peper in. Verwarm 1 minuut. Zorg dat de knoflook niet verbrandt, anders wordt hij bitter.
  3. Stap 3

    Neem de pan van het vuur en schep de spaghetti erdoor.