< Terug naar de receptenzoeker

Spaghetti carbonara met champignons

Spaghetti con carbonara ai funghi

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Spaghetti Spaghetti
  • 1 potje potjes Grand'Italia
    Carbonara Carbonara
  • 200 gram gram
    champignon champignons
  • 1 handvol handen vol
    verse tijm verse tijm
  • 2 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 100 gram gram
    Parmezaanse kaas, geraspt Parmezaanse kaas, geraspt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng water aan de kook.
  2. Stap 2

    Bak de champignons met 2 el olijfolie in een koekenpan. Voeg de saus samen met de tijmblaadjes toe en laat deze zachtjes pruttelen.
  3. Stap 3

    Kook intussen de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af en meng deze door de saus.
  4. Stap 4

    Serveer met vers gemalen peper en Parmezaanse kaas.