< Terug naar de receptenzoeker

Spaghetti all’Uovo met Romana saus, kip en spinazie

Spaghetti alla Romana

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Spaghetti all'Uovo Spaghetti all'Uovo
  • 1 pot potten Grand'Italia
    Romana Romana
  • 1 teen tenen
    knoflook knoflook
  • 300 gram gram
    gerookte kip gerookte kip
  • 50 gram gram
    walnoot walnoten
  • 300 gram gram
    verse spinazie verse spinazie
  • 450 gram gram
    tuinerwten (diepvries) tuinerwten (diepvries)
  • 50 gram gram
    Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • snufje snufjes
    zwarte peper zwarte peper

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Pel en pers de knoflook. Snijd de gerookte kip in reepjes.
  2. Stap 2

    Verhit een koekenpan en rooster de walnoten in 5 minuten rondom goudbruin, laat iets afkoelen en hak grof.
  3. Stap 3

    Breng een pan water aan de kook en bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Stap 4

    Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook 3 minuten op laag vuur. Voeg de gerookte kip, de pasta, de Romana saus en de spinazie beetje bij beetje toe totdat deze geslonken is. Voeg tot slot de groene tuinerwten toe en breng op smaak met zwarte peper.
  5. Stap 5

    Verdeel de pasta over de borden en garneer met de geroosterde walnoten en de Parmezaanse kaas.
  6. Tip

    Lekker met verse rucola!