< Terug naar de receptenzoeker

Spaghetti all'Uovo met pesto en tomaatjes

Spaghetti all'Uovo con pesto e pomodorini

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Spaghetti all'Uovo Spaghetti all'Uovo
  • 185 gram gram Grand'Italia
    Pesto alla Genovese Pesto alla Genovese
  • 250 gram gram
    trostomaatje trostomaatjes
  • 4 eetlepel eetlepels
    pijnboompit pijnboompitten
  • Parmezaanse kaas, geraspt Parmezaanse kaas, geraspt
  • olijfolie extra vierge olijfolie extra vierge
  • bakje bakjes
    zout en zwarte peper zout en zwarte peper
  • 50 gram gram
    roomboter roomboter

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180°C en breng het pastawater aan de kook.
  2. Stap 2

    Leg de tomaatjes op een bakplaat bedekt met bakpapier en besprenkel ze licht met olijfolie. Bestrooi met zout en peper en leg ze in de warme oven voor ca. 12-15 minuten.
  3. Stap 3

    Kook de Spaghetti all'Uovo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Stap 4

    Meng de pesto in een kom met de boter en voeg een scheut kookvocht van de pasta toe om de boter te laten smelten.
  5. Stap 5

    Giet de spaghetti af, meng deze door de saus en serveer direct gegarneerd met de tomaatjes, de pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas.