Spaghetti all’Uovo met Napoletanasaus

Spaghetti alla Napoletana

(614)

Als je dit recept voor de klassieke tomatensaus uit Napels hebt geproefd, wil je het nog veel vaker bereiden. Heerlijk door de subtiele knoflook in de Sugocasa. 

  • < 20
  • Vegetarisch
Recept Spaghetti all’Uovo met Napoletanasaus Grand'Italia

Ingrediënten

  • Pasta Spaghetti all'Uovo 500g Grand'Italia

    Het gebruik van eieren geeft een volle smaak aan de bekendste pasta van alle pasta's, spaghetti.

  • Pastasaus Sugocasa Aglio 690g Grand'Italia

    Sugocasa Aglio is een heerlijke basis tomatensaus, gemaakt van 20 verse, zongerijpte tomaten en knoflook.

Bereidingswijze Spaghetti all’Uovo met Napoletanasaus

  • Stap 1

    Fruit de ui en knoflook in olie in een braadpan.

  • Stap 2

    Voeg de Sugocasa Aglio toe. Roer goed door en laat op laag vuur ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.

  • Stap 3

    Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.

  • Stap 4

    Giet de pasta af en meng met de saus. Verdeel over 4 borden en bestrooi met Parmezaanse kaas en basilicum.

Recept Spaghetti all’Uovo met Napoletanasaus Grand'Italia
Beoordeel dit recept