< Terug naar de receptenzoeker

Spaghetti all’Uovo met Napoletanasaus

Spaghetti alla Napoletana

Eerst Napoletana proeven, dan sterven! Toch maar niet. Want als je dit recept voor de klassieke tomatensaus uit Napels hebt geproefd, wil je het nog veel vaker bereiden. Lees het verhaal in de Pasta Maestro app en maak het recept.

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Spaghetti all'Uovo Spaghetti all'Uovo
  • 1 fles flessen Grand'Italia
    Sugocasa Erbe Sugocasa Erbe
  • 2 eetlepels eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 1
    ui, gesnipperd ui, gesnipperd
  • 2 tenen tenen
    knoflook knoflook
  • 50 gram gram
    Parmezaanse kaas, geraspt Parmezaanse kaas, geraspt
  • handvol handen vol
    basilicum (blaadjes) basilicum (blaadjes)

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Fruit de ui en knoflook in olie in een braadpan.
  2. Stap 2

    Voeg de Sugocasa toe. Roer goed door en laat op laag vuur ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Stap 3

    Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
  4. Stap 4

    Giet de pasta af en meng met de saus. Verdeel over 4 borden en bestrooi met Parmezaanse kaas en basilicum.