Ingrediënten
-
Het gebruik van eieren geeft een volle smaak aan de bekendste pasta van alle pasta's, spaghetti.
-
-
Zongedroogde tomaten.
-
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Spaghetti all’Uovo met gebakken kabeljauw
-
Stap 1
Verhit de olijfolie en bak de knoflook en de gedroogde pepertjes.
-
Stap 2
Voeg de kleingesneden vis toe en bak 1 à 2 minuten mee.
-
Stap 3
Voeg de saus toe en warm goed door.
-
Stap 4
Kook de Spaghetti all’ uovo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 5
Voeg de kappertjes, gedroogde tomaatjes, olijven en peterselie aan de saus toe en laat het geheel enkele minuten koken.
-
Stap 6
Meng met de pasta.
-
Stap 7
Bak de mootjes vis in 4 eetl olijfolie enkele minuten en serveer op de pasta.