< Terug naar de receptenzoeker

Spaghetti alla puttanesca

Spaghetti alla puttanesca

Heeft de naam van dit gerecht te maken met de uitgesproken smaken van kappertjes, olijven en ansjovis? Hoe dan ook, deze spaghetti is verleidelijk lekker en snel op tafel!

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Spaghetti Spaghetti
  • 690 gram gram Grand'Italia
    Sugocasa Tradizionale Sugocasa Tradizionale
  • 2 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 2 teentje teentjes
    knoflook, gepeld knoflook, gepeld
  • 50 gram gram
    ansjovisfilet uit blik ansjovisfilets uit blik
  • 100 gram gram
    zwarte olijf zonder pit zwarte olijven zonder pit
  • 1 bosje bosjes
    peterselie, fijngesneden peterselie, fijngesneden
  • 1 eetlepel eetlepels
    kappertjes kappertjes

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.&nbsp;
  2. Stap 2

    Verhit ondertussen de olie in de hapjespan, voeg de knoflook en anjovis toe en bak al roerend tot de ansjovis is 'gesmolten'. Doe de Sugocasa erbij en verwarm de saus al roerend op middelhoog vuur. Zet het vuur laag en roer de olijven, peterselie en kappertjes door de saus.
  3. Stap 3

    Schep de spaghetti door de saus.