Ingrediënten
-
-
-
-
-
Kappertjes.
-
Het gebruik van eieren geeft een volle smaak aan de bekendste pasta van alle pasta's, spaghetti.
-
-
-
Bereidingswijze Spaghetti alla marinara
-
Stap 1
Ontvel de tomaten door ze in kokend water te leggen en meteen daarna in ijswater. Haal het vel eraf en snijd in stukken.
-
Stap 2
Fruit de knoflook en sjalot in 1 eetl olijfolie tot de ui glazig is.
-
Stap 3
Doe de tomaten erbij, breng aan de kook en laat dan zachtjes 1 uur (of langer) sudderen.
-
Stap 4
Voeg naar smaak peper en zout toe.
-
Stap 5
Verhit 1 eetl van de olijfolie in een pan en verwarm hierin de Soffritto.
-
Stap 6
Verhit 2 eetl van de olijfolie in een andere, grote, diepe pan en voeg de chilipeper en de knoflook toe. Bak al roerend ca. 1 minuut.
-
Stap 7
Voeg de rest van de olijfolie en de kappertjes toe en bak al omscheppend nog ca. 2-3 minuten.
-
Stap 8
Kook ondertussen de Spaghetti all’Uovo volgens de aanwijzing op de verpakking.
-
Stap 9
Giet af en meng door de tomatensaus, samen met de peterselie en de olijvenringen.