Soep met pasta en pesto

Minestrone alla Genovese

(1521)

Samen met pasta de hoeksteen van de Italiaanse keuken: minestrone soep

  • < 60
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pesto alla Genovese 185g Grand'Italia

    Pesto met verse Italiaanse basilicum.

  • Grand'Italia Mini Penne

    Kleine holle pasta, ideaal voor een lekkere pastasalade.

Bereidingswijze Soep met pasta en pesto

  • Stap 1

    Bak de ui, knoflook, wortel, selderij en de spekjes ca. 8-10 minuten in een pan met een scheut met olijfolie.

  • Stap 2

    Voeg de aardappels, de borlottibonen, de polpabella en de bouillon toe en laat alles 30 minuten op matig vuur koken. Schep er met een schuimspaan een paar aardappels en bonen uit en pureer de rest tot een egale gebonden soep. Voeg de schuimspaan bonen met aardappelen er weer bij en voeg de sperziebonen, doperwten en minipenne bij. Laat de soep pruttelen tot de pasta en groenten gaar zijn.

  • Stap 3

    Breng de soep op smaak met peper en zout, verdeel de soep over de borden en garneer met een lepel pesto in elk bord.

Beoordeel dit recept