Soep met balletjes en pasta per zuppa

Minestrone di pomodoro

(1765)

Een soep met ruimte voor variatie, heerlijk met bijvoorbeeld een eetlepel Pesto alla Genovese

  • < 50
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Soep met balletjes en pasta per zuppa

  • Stap 1

    Meng het gehakt met het ei, het paneermeel en de gehaktkruiden en maak er kleine soepballetjes van.

  • Stap 2

    Breng de bouillon aan de kook. Voeg de soepballetjes toe en laat deze 5 minuten meekoken. Voeg de groenten toe en kook het geheel nog eens 3-4 minuten.

  • Stap 3

    Giet de pastasaus erbij en de Pasta per Zuppa. Laat nog 5 minuten doorkoken en breng eventueel op smaak met peper en zout. Serveer de soep met de plakken brood.

Beoordeel dit recept