Soep met balletjes en pasta per zuppa

Minestrone di pomodoro

(1764)

Een soep met ruimte voor variatie, heerlijk met bijvoorbeeld een eetlepel Pesto alla Genovese

  • < 50
  • Vlees

Ingrediënten

  • Grand'Italia Sugocasa Tradizionale

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Soep met balletjes en pasta per zuppa

  • Stap 1

    Meng het gehakt met het ei, het paneermeel en de gehaktkruiden en maak er kleine soepballetjes van.

  • Stap 2

    Breng de bouillon aan de kook. Voeg de soepballetjes toe en laat deze 5 minuten meekoken. Voeg de groenten toe en kook het geheel nog eens 3-4 minuten.

  • Stap 3

    Giet de pastasaus erbij en de Pasta per Zuppa. Laat nog 5 minuten doorkoken en breng eventueel op smaak met peper en zout. Serveer de soep met de plakken brood.

Beoordeel dit recept