< Terug naar de receptenzoeker

Rigatoni met kip, courgette en tomaat

Rigatoni pollo, zucchini e pomodorini

“Zucca!” Niet best als een Italiaan dat tegen je zegt. Je wordt namelijk uitgemaakt voor leeghoofd! Courgettes, zucchini genaamd, zijn dus eigenlijk kleine leeghoofdjes. Maar dat geldt toch echt alleen voor grote courgettes. Lees dit verhaal in de Pasta Maestro app en probeer dit recept!

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Rigatoni Rigatoni
  • 1 fles flessen Grand'Italia
    Sugocasa Erbe Sugocasa Erbe
  • 3 eetlepels eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 400 gram gram
    kipfilet kipfilets
  • 2
    courgette courgettes
  • 2 tenen tenen
    knoflook, gepeld knoflook, gepeld
  • snufje snufjes
    zout zout
  • snufje snufjes
    peper peper

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Bestrooi de blokjes kipfilet met peper en zout en bak bruin in 3 eetlepels olijfolie. Laat gaar worden en schep daarna uit de pan.
  2. Stap 2

    Kook de Rigatoni volgens de aanwijzing op de verpakking.
  3. Stap 3

    Bak de courgette en de knoflook even aan en voeg de kipfilet en de tomatensaus toe.
  4. Stap 4

    Laat even pruttelen, en voeg dan de Rigatoni toe.