< Terug naar de receptenzoeker

Ravioli al Tartufo met paddenstoelenroomsaus

Ravioli al Tartufo con salsa di crema di funghi

Ravioleuse! Dat klinkt als een superlatief voor het meest smakelijke raviolirecept dat je ooit hebt gegeten! Ja, dat is in dit geval ook wel zo. Maar eigenlijk betekent ravioleuse iets heel anders. Het verwijst naar de eerste ambachtelijke ravioli-maaksters. Lees het verhaal in de Pasta Maestro app en maak het recept! 

Ingrediënten

  • 440 gram gram Grand'Italia
    Ravioli al Tartufo 220g Ravioli al Tartufo 220g
  • 1
    ui, gepeld en fijngesneden uien, gepeld en fijngesneden
  • 1 teentje teentjes
    knoflook, in dunne plakjes knoflook, in dunne plakjes
  • 250 gram gram
    gemengde paddenstoelen, in dunne plakjes gemengde paddenstoelen, in dunne plakjes
  • 100 ml ml
    witte wijn witte wijn
  • 100 ml ml
    room room
  • 100 gram gram
    Hazelnoot Hazelnoten
  • 1 hand handen
    peterselie peterselie

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de Ravioli Tartufo ca. 14 minuten.
  2. Stap 2

    Bak de paddenstoelen al omscheppend 1 minuut. Voeg ui en knoflook toe tot deze glazig zijn.
  3. Stap 3

    Blus af met de wijn, voeg de room toe breng even aan de kook.&nbsp;
  4. Stap 4

    Temper het vuur en laat ca. 5 minuten zachtjes sudderen. Indien wenselijk, breng op smaak met zout en peper.
  5. Stap 5

    Giet de Ravioli Tartufo af en meng met de saus, schep in een schaal en garneer met hazelnoten en peterselie en serveer meteen.