Ingrediënten
-
-
-
-
-
-
-
Sugocasa Aglio is een heerlijke tomatensaus met knoflook, en verse tomatensmaak van de 1,5kg zongerijpte tomaten.
-
-
-
-
-
-
Bereidingswijze Pizza met artisjokken en zwarte olijven
-
Stap 1
Meng de ingrediënten voor het deeg: patentbloem, zout, gist, suiker, melk, olijfolie en kneed het goed door.
-
Stap 2
Maak een bol van het deeg. Leg de bol in een kom en dek af met een vochtige theedoek.
-
Stap 3
Laat op kamertemperatuur minimaal 1,5 uur rijzen.
-
Stap 4
Verwarm de oven voor op 250 graden.
-
Stap 5
Rol het deeg dun uit en verdeel het over twee bakplaten.
-
Stap 6
Bestrijk het deeg dun met de Sugocasa Aglio.
-
Stap 7
Beleg met tomaten, artisjok, olijven en rode ui.
-
Stap 8
Verdeel de mozzarella en de oregano erover en zet een plaat 10 min in de oven. Zet de volgende in de oven als de eerste plaat eruit komt en je aan tafel gaat.
-
Stap 9
Vervang het zelfgemaakte pizzadeeg door 4 verse kant-en-klare pizzabodems