Pipe rigate met peer en Taleggiokaas

Pipe rigate con pera e taleggio

(1375)

Deze pipe rigate is met peer en Taleggio

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Grand'Italia Pipe Rigate Tradizionali

    Pipe Rigate zijn korte, dikke, gebogen pijpjes die een beetje op elleboogjesmacaroni lijken.

Bereidingswijze Pipe rigate met peer en Taleggiokaas

  • Stap 1

    Kook de pipe rigate volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Bak intussen de stukjes peer met de boter in een pan gaar. Roer voorzichtig zodat de peer niet stuk gaat.

  • Stap 2

    Giet de pasta af zodra deze beetgaar is en voeg deze bij de peer. Voeg de stukjes Taleggiokaas toe en breng op smaak met peper en zout. Laat de Taleggio half smelten en serveer de pasta direct. Garneer eventueel met walnoten.

Beoordeel dit recept