Pipe rigate lamsgehakt

Pipe rigate con agnella tritta

(1419)

Italiaans lekker met een Engelse twist

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pastasaus Toscana 400g Grand'Italia

    Pastasaus met zongedroogde tomaten.

  • Pasta Pipe Rigate Tradizionali 500g Grand'Italia

    Pipe Rigate zijn korte, dikke, gebogen pijpjes die een beetje op elleboogjesmacaroni lijken.

Bereidingswijze Pipe rigate lamsgehakt

  • Stap 1

    Fruit de ui in een pan met een flinke scheut olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Breng op smaak met de specerijen, de worchestershiresauce, peper en zout, de gembersiroop, de mosterd en de basilicum.

  • Stap 2

    Voeg de saus toe en laat het geheel op laag vuur sudderen. Kook intussen de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 3

    Giet de pasta af en roer er de saus door. Laat de smaken nog 1 minuut intrekken.

Beoordeel dit recept