Spaghetti Half Volkoren met broccoli en zongedroogde tomaat

Spaghetti Semi Integrali con broccoli e pomodori secchi

De Spaghetti Half Volkoren is gemaakt van 50% volkoren durum tarwe en 50% durum tarwe. Daarmee bevat deze pasta meer vezels dan gewone pasta. Combineer 'm met broccoli, een groente die boordevol vezels, vitaminen en ijzer zit.

  • < 40
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Spaghetti Half Volkoren met broccoli en zongedroogde tomaat

  • Stap 1

    Breng een ruime pan water aan de kook en bereid de Spaghetti Half Volkoren volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende ca. 10 min. zodat deze lekker 'al dente' blijft.

  • Stap 2

    Breng intussen nog en pan met water aan de kook, voeg wat zout toe voor de smaak. Kook de broccoli beetgaar, doe in een vergiet en spoel af met koud water.

  • Stap 3

    Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 1 min. Voeg daarna de Sugocasa en 2/3 van de kruiden toe.

  • Stap 4

    Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en voeg samen met de broccoli toe aan de pastasaus. Laat 5 - 10 min. zachtjes koken en breng op smaak met peper. Verhit intussen een koekenpan en rooster hierin de amandelen lichtjes.

  • Stap 5

    Meng de pasta door de pastasaus en verdeel over vier borden. Schaaf de amandelen, als dat nog niet is gebeurd en strooi over het gerecht heen. Maak af met de Parmezaanse kaas en de rest van de verse kruiden.

Beoordeel dit recept