< Terug naar de receptenzoeker

Pikante penne met broccoli en vlees

Penne piccanti con i broccoli e carne

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Penne Penne
  • 400 gram gram Grand'Italia
    Piccante Piccante
  • 300 gram gram
    broccoli broccoli
  • 300 gram gram
    varkensvlees varkensvlees
  • 1 snufje snufjes
    zout zout
  • 1 snufje snufjes
    peper peper

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Strooi intussen een beetje peper en zout over het varkenvlees en bak het in een pan met olijfolie aan alle kanten gaar.
  2. Stap 2

    Stoom de broccoli beetgaar. Voeg zodra het vlees bruin is de broccoli en de piccantesaus bij het vlees en laat het vlees even nagaren.
  3. Stap 3

    Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng er de saus met brocolli en vlees door. Laat de smaken nog 1 minuut intrekken.