< Terug naar de receptenzoeker

Penne vulcaniche

Penne vulcaniche

Aan een explosie van smaak zal je met dit recept niet ontkomen. Als echte Pasta Maestro vermaak je je gasten met bijzondere smaken en verhalen achter het gerecht. Je vindt het in de Pasta Maestro app!

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Penne Penne
  • 50 gram gram Grand'Italia
    Capperi (kappertjes) Capperi (kappertjes)
  • 1 pot potten Grand'Italia
    Peperoncino Peperoncino
  • 3 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 1
    chilipeper (peperoncino), in kleine stukjes chilipeper (peperoncino), in kleine stukjes
  • takje takjes
    rozemarijn rozemarijn
  • 75 gram gram
    Pecorino, geraspt Pecorino, geraspt
  • bosje bosjes
    basilicum basilicum

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de Penne volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Stap 2

    Bak de kappertjes, chilipeper en het takje rozemarijn in de olijfolie.
  3. Stap 3

    Voeg de Peperoncino saus toe en verwarm goed.
  4. Stap 4

    Voeg de Penne, basilicum en de helft van de pecorino toe.
  5. Stap 5

    Roer goed door, strooi de rest van de pecorino erop en garneer met basilicum.