< Terug naar de receptenzoeker

Penne met salami en pecorinokaas

Penne con salame e pecorino

Ingrediënten

  • 500 gram gram Grand'Italia
    Penne Penne
  • 250 gram gram
    salami salami
  • 50 gram gram
    Pecorino Romano kaas Pecorino Romano kaas
  • 1 snufje snufjes
    peper peper
  • 1 snufje snufjes
    zout zout
  • 1 scheutje scheutjes
    olijfolie olijfolie

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2

    Snijd intussen de salami in kleine stukjes en bak deze in een scheut olijfolie in een pan.
  3. Stap 3

    Giet de pasta af en roer deze in de pan door de salami. Strooi er de pecorino over en laat de kaas langzaam smelten. Breng op smaak met peper en zout.