< Terug naar de receptenzoeker

Penne met runderrollade, paprika en kappertjes

Penne con carne arrotolata

Ingrediënten

  • 500 gram gram Grand'Italia
    Penne Penne
  • 1 pot potten Grand'Italia
    Peperoncino Peperoncino
  • 1 eetlepel eetlepels Grand'Italia
    Capperi (kappertjes) Capperi (kappertjes)
  • 1 dl dl
    bouillon bouillon
  • 2 dl dl
    witte wijn witte wijn
  • 1 stuk stuks
    runderrollade runderrollades
  • 1 stuk stuks
    rode paprika, in stukjes gesneden rode paprika's in stukjes gesneden
  • 1 scheutje scheutjes
    olijfolie olijfolie
  • 1 snufje snufjes
    zout zout
  • 1 snufje snufjes
    peper peper

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Bestrooi de rollade met peper en zout. Braad de rollade op middelhoog vuur in een kleine (liefst ovale, gietijzeren) pan met hoge rand. Rol de rollade telkens een slag verder, zodat de hele rollade rondom goudbruin wordt.
  2. Stap 2

    Giet de bouillon en de wijn bij de rollade, leg de deksel op de pan en laat de rollade 3 uur sudderen (dit kan ook de dag van te voren bereid worden). Kook intussen de paprika in een pan met een scheutje olijfolie, haal de pan van het vuur en laat de paprika staan.
  3. Stap 3

    Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Breng tevens de peperoncinosaus aan de kook, zet het vuur laag en laat verder sudderen.
  4. Stap 4

    Snijd kort voordat de pasta gaar is de rollade in schijfjes. Giet de pasta af en verdeel over de borden. Giet er een paar eetlepels van het rolladevocht overheen. Drapeer de rolladeschijven op de pasta en giet er de warme peperoncinosaus overheen. Garneer met de paprika en de capperi.