< Terug naar de receptenzoeker

Penne met roergebakken venkel en zalm

Penne al salmone e finocchio

Ingrediënten

  • 500 gram gram Grand'Italia
    Penne Penne
  • 1 pot potten Grand'Italia
    Toscana Toscana
  • 4 stuk stuks
    zalmfilet zalmfilets
  • 1 stuk stuks
    kleine fijngesnipperde venkelknol kleine fijngesnipperde venkelknollen
  • 1 snufje snufjes
    peper peper
  • 1 snufje snufjes
    zout zout

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Breek intussen de zalmfilet in kleinere stukken, strooi er een beetje peper en zout over en bak het in een scheut olijfolie gaar. Het mag rosé blijven.
  2. Stap 2

    Bak tevens de venkel in ca. 5 minuten beetgaar. Breng de saus aan de kook, zet het vuur lager en roer er de zalm en de venkel door. Laat het geheel nog een paar minuten sudderen.
  3. Stap 3

    Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng er de saus door. Houd het geheel nog 1 minuut in de pan en serveer daarna.