Penne met prosciutto en doperwten

Penne con prosciutto e piselli

(1585)

Natuurlijk kun je alle soorten ham voor dit gerecht gebruiken, maar ga je voor een sublieme smaak dan kies je een echte Parmaham. Je proeft gewoon dat de varkens op enigerlei wijze van de Parmezaanse kaas hebben gesnoept.

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pasta Penne Tradizionali 500g Grand'Italia

    Grand'Italia penne is geribbeld en hierdoor ideaal voor een wat grovere saus.

  • Pastasaus Romana 260g Grand'Italia

    Roomsaus met kazen.

Bereidingswijze Penne met prosciutto en doperwten

  • Stap 1

    Snijd de prosciutto in reepjes.

  • Stap 2

    Kook de doperwten kort in kokend water.

  • Stap 3

    Kook de Penne volgens de aanwijzing op de verpakking.

  • Stap 4

    Verwarm de reepjes ham en de doperwten in de olijfolie.

  • Stap 5

    Roer de saus erdoor en maak warm.

  • Stap 6

    Schep de Penne door de saus en bestrooi met kaas, zout en peper.

Beoordeel dit recept