Penne met mortadella

Penne con mortadella

(1469)

Met heerlijke Mortadella: de beroemde dikke, roze worst uit de studentenstad Bologna

  • < 20
  • Vlees

Ingrediënten

  • Grand'Italia Penne Tradizionali

    Grand'Italia penne is geribbeld en hierdoor ideaal voor een wat grovere saus.

  • Grand'Italia Basilico 400g

    Pastasaus met tomaten en basilicum.

Bereidingswijze Penne met mortadella

  • Stap 1

    Breng het water aan de kook.

  • Stap 2

    Bak de ui en de stukjes aubergine gaar in 6 el olijfolie. Voeg de saus toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg naar smaak peper en zout toe.

  • Stap 3

    Kook intussen de penne volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en meng door de saus.

  • Stap 4

    Schep op elk bordje een beetje pasta en verdeel de mortadella, basilicum en de Pecorino kaas.

Beoordeel dit recept