Penne met Basilico saus en knapperige courgette

Penne con zucchine fritte

(1508)

Dit penne recept van Grand’Italia knettert al voordat je het vuur hebt aangezet

  • < 20
  • Vegetarisch

Ingrediënten

Bereidingswijze Penne met Basilico saus en knapperige courgette

  • Stap 1

    Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Frituur intussen de courgetteschijfjes in een grote pan met 2 cm olie. Zodra ze bruin beginnen te worden zijn ze knapperig en kunnen ze eruit. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

  • Stap 2

    Breng de basilicosaus aan de kook, zet het vuur lager en laat de saus even pruttelen. Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng er de saus door. Laat de smaken nog 1 minuut intrekken en verdeel de pasta vervolgens over de borden.

  • Stap 3

    Strooi de gefrituurde courgette over de pasta en garneer met de Parmezaanse kaas.

Beoordeel dit recept