< Terug naar de receptenzoeker

Pastasalade met tonijn en pesto

Insalata al tonno e pesto

Ingrediënten

  • 350 gram gram Grand'Italia
    Mini Penne Mini Penne
  • 1 pot potten Grand'Italia
    Pesto alla Genovese Pesto alla Genovese
  • 1 eetlepel eetlepels Grand'Italia
    Capperi (kappertjes) Capperi (kappertjes)
  • 150 gram gram Grand'Italia
    Pomodori Secchi (zongedroogde tomaten) Pomodori Secchi (zongedroogde tomaten)
  • 1 groot blik blikken
    tonijn in olijfolie, uitgelekt in grove stukken tonijn in olijfolie, uitgelekt in grove stukken
  • 150 gram gram
    zwarte olijven, kleingesneden zwarte olijven, kleingesneden
  • hand handen
    basilicum, gescheurd basilicum, gescheurd
  • 4
    tomaten, zaadlijsten verwijderd en in stukjes tomaten, zaadlijsten verwijderd en in stukjes
  • bosje bosjes
    rucola, kleingesneden rucola, kleingesneden
  • 2 eetlepel eetlepels
    pijnboompit pijnboompitten

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de Mini Penne volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water.
  2. Stap 2

    Meng de pesto door de pasta.
  3. Stap 3

    Meng alle overige ingrediënten in een andere kom.
  4. Stap 4

    Voeg de ingrediënten toe aan de koude pasta pesto en meng het geheel.
  5. Tip

    Varieer eens met 100% volkoren pasta, door de Mini Penne te vervangen door Mini Penne Integrali.