< Terug naar de receptenzoeker

Pasta Pesto Tartufo met spinazie en kastanjechampignons

Penne al pesto tartufo, funghi e spinaci

De truffel een parel noemen? Gaat dat niet een beetje te ver voor zo'n knoestig knolletje? Waarschijnlijk niet als je hem proeft. Dan snap je meteen ook die andere bijnaam: tartufo, de koning onder de paddenstoelen. Lees het verhaal achter het recept in de Pasta Maestro app en maak het recept met behulp van stap-voor-stapfoto's.

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Penne Penne
  • 1 pot potten Grand'Italia
    Pasta Pesto Tartufo Pasta Pesto Tartufo
  • 250 gram gram
    kastanjechampignons kastanjechampignons
  • 400 gram gram
    verse spinazie verse spinazie
  • 50 gram gram
    Parmezaanse kaas, geraspt Parmezaanse kaas, geraspt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Snijd de kastanjechampignons in vieren. Verhit een grillpan en grill de champignons tot er mooie grillstrepen ontstaan.
  2. Stap 2

    Verhit een scheutje olijfolie in de koekenpan en bak de spinazie 2 - 3 minuten tot het geslonken is.
  3. Stap 3

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Stap 4

    Giet de pasta af en roer de Pesto Tartufo, de gegrilde champignons en de spinazie doorde pasta
  5. Stap 5

    Verdeel de pasta over de borden en garneer met de Parmezaanse kaas.
  6. Tip

    Tip: Lekker om te garneren met fijngesneden bieslook.