< Terug naar de receptenzoeker

Penne al pesto tartufo, funghi e spinaci

Penne met truffelpesto, kastanjechampignons en spinazie

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Penne Penne
  • 185 gram gram Grand'Italia
    Pasta Pesto Tartufo Pasta Pesto Tartufo
  • 250 gram gram
    kastanjechampignons kastanjechampignons
  • 400 gram gram
    verse spinazie verse spinazie
  • 50 gram gram
    Parmezaanse kaas, geraspt Parmezaanse kaas, geraspt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Stap 2

    Snijd ondertussen de kastanjechampignons in vieren. Verhit de grillpan en gril de champignons tot er mooie strepen ontstaan.
  3. Stap 3

    Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en voeg telkens een hand spinazie toe tot deze geslonken is.
  4. Stap 4

    Roer de Pasta Pesto Tartufo, champignons en spinazie door de pasta.
  5. Stap 5

    Garneer met de Parmezaanse kaas.