< Terug naar de receptenzoeker

Pasta met tomatensaus, rucola en ricotta

Pasta Italia

Ingrediënten

  • 500 gram gram Grand'Italia
    Penne Penne
  • 1 fles flessen Grand'Italia
    Sugocasa Tradizionale Sugocasa Tradizionale
  • 80 gram gram
    rucola rucola
  • 250 gram gram
    ricotta kaas ricotta kaas

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2

    Verwarm ondertussen de sugocasa (volgens de aanwijzing op de verpakking). Giet de pasta af en meng deze samen met de Parmezaanse kaas door de saus. Bewaar voor elk bord 2 à 3 eetlepels saus voor de garnering.
  3. Stap 3

    Maak drie lange stroken (zoals de Italiaanse vlag!) met de (koude) rucola, de (koude) ricotta en uiteindelijk met de extra lepels (warme) saus.