< Terug naar de receptenzoeker

Orecchiette met doperwten, Sugocasa, bimi en salie

Orecchiette con piselli, bimi, salvia e salsa Sugocasa Tradizionale

Regionale pasta? Daarmee kook je bij voorkeur een streekgerecht! Orecchiette met cime de rape is een authentieke combinatie uit de keuken van Puglia. Wij maken het met bimi. Beter verkrijgbaar en het resultaat is minstens zo lekker.  Lees het verhaal in de Pasta Maestro app en maak het recept.

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Orecchiette Orecchiette
  • 1 pot potten Grand'Italia
    Sugocasa Tradizionale Sugocasa Tradizionale
  • 400 gram gram
    doperwten (diepvries), ontdooid doperwten (diepvries), ontdooid
  • 400 gram gram
    bimi bimi
  • 6
    blaadjes verse salie, in dunne reepjes blaadjes verse salie, in dunne reepjes
  • 3 eetlepels eetlepels
    olijfolie olijfolie

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Stap 2

    Bak de knoflook met de bimi in de olijfolie tot de bimi beetgaar zijn.
  3. Stap 3

    Voeg Sugocasa toe en verwarm.
  4. Stap 4

    Giet de pasta af.
  5. Stap 5

    Voeg de doperwten, de salie en de pasta toe aan de saus en serveer meteen.