Omelet met spaghetti

Frittata di Spaghetti

(1515)

Omelet op Italiaanse wijze

  • < 40
  • Vlees

Ingrediënten

  • Grand'Italia Spaghetti Tradizionali

    Spaghetti is de bekendste pasta van alle pasta's. Letterlijk betekent spaghetti 'kleine snaren'.

Bereidingswijze Omelet met spaghetti

  • Stap 1

    Kook de spaghetti een paar minuten korter dan op de verpakking staat. Klop intussen de eieren met de melk. Roer er de hamblokjes, de peterselie en de Parmezaanse kaas door.

  • Stap 2

    Smelt de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag van ca. 26-28 cm doorsnee en bak de sjalot glazig. Giet het eiermengsel bij de sjalot in de koekenpan. Giet meteen de spaghetti af en voeg deze ook toe. Roer alles goed door en leg een deksel op de pan. Bak de frittata ca. 10 minuten op middelhoog vuur.

  • Stap 3

    Stort de frittata in een andere pan en bak ook deze kant goudbruin. Je kunt in plaats van de pan de frittata ook bakken in een ronde ovenschaal in de oven; zodra de bovenkant van de frittata gestold is kan de schaal uit de oven worden gehaald.

Beoordeel dit recept