< Terug naar de receptenzoeker

Omelet met spaghetti

Frittata di Spaghetti

Ingrediënten

  • 250 gram gram Grand'Italia
    Spaghetti Spaghetti
  • 4 stuk stuks
    ei eieren
  • 50 gram gram
    Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas
  • 200 gram gram
    hamblokjes hamblokjes
  • 2 dl dl
    melk melk
  • 2 eetlepel eetlepels
    fijngehakte peterselie fijngehakte peterselie
  • 1 stuk stuks
    fijngesnipperd sjalotje fijngesnipperde sjalotjes

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de spaghetti een paar minuten korter dan op de verpakking staat. Klop intussen de eieren met de melk. Roer er de hamblokjes, de peterselie en de Parmezaanse kaas door.
  2. Stap 2

    Smelt de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag van ca. 26-28 cm doorsnee en bak de sjalot glazig. Giet het eiermengsel bij de sjalot in de koekenpan. Giet meteen de spaghetti af en voeg deze ook toe. Roer alles goed door en leg een deksel op de pan. Bak de frittata ca. 10 minuten op middelhoog vuur.
  3. Stap 3

    Stort de frittata in een andere pan en bak ook deze kant goudbruin. Je kunt in plaats van de pan de frittata ook bakken in een ronde ovenschaal in de oven; zodra de bovenkant van de frittata gestold is kan de schaal uit de oven worden gehaald.