Mini penne rigate met gehaktballetjes in tomatensaus

Mini penne con polpette

(1311)

Gehaktballetjes op z’n Italiaans

  • < 50
  • Vlees

Ingrediënten

  • Grand'Italia Basilico 400g

    Pastasaus met tomaten en basilicum.

  • Grand'Italia Mini Penne

    Kleine holle pasta, ideaal voor een lekkere pastasalade.

Bereidingswijze Mini penne rigate met gehaktballetjes in tomatensaus

  • Stap 1

    Meng het gehakt met de mosterd, de honing, het sjalotje, het paneermeel en het ei en maak er kleine balletjes van.

  • Stap 2

    Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

  • Stap 3

    Bak tegelijkertijd de gehaktballetjes in ca. 10-15 minuten (afhankelijk van de grootte) aan alle kanten bruin.

  • Stap 4

    Warm de pastasaus op. Rol de gehaktballetjes door de saus en haal de pan van het vuur.

  • Stap 5

    Giet de pasta af en verdeel deze over de borden. Schep op elk bord wat gehaktballetjes en saus, en garneer met verse basilicum.

Beoordeel dit recept