Ingrediënten
-
Mini Penne is een kleine holle pasta, gemaakt van harde tarwe (grano duro), met een stevige ‘al dente’ bite.
-
-
-
Pesto alla Genovese is een heerlijke smaakmaker naar traditioneel Italiaans recept, gemaakt van verse basilicum (van duurzame landbouw).
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
675kcal
-
Koolhydraten
70g
-
Eiwitten
22g
-
Vetten
33g
Bereidingswijze Mini Penne con pesto e pomodori
-
Stap 1
Breng een pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 2
Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster de pijnboompitten lichtbruin. Doe ze op een bord.
-
Stap 3
Halveer de tomaatjes.
-
Stap 4
Schep de pesto, olie en tomaten door de pasta.
-
Stap 5
Strooi de pijnboompitten, Parmezaanse kaas en basilicum erover.