< Terug naar de receptenzoeker

Mini Penne con pesto e pomodori

Mini Penne met pesto en tomaten

Ingrediënten

  • 350 gram gram Grand'Italia
    Mini Penne Mini Penne
  • 1 pot potten Grand'Italia
    Pesto alla Genovese Pesto alla Genovese
  • 4 eetlepel eetlepels
    pijnboompit pijnboompitten
  • 300 gram gram
    cherrytomaat cherrytomaten
  • 1 eetlepel eetlepels
    extra vergine olijfolie extra vergine olijfolie
  • Parmezaanse kaas, geraspt Parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 bosje bosjes
    basilicum, gescheurd basilicum, gescheurd

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng een pan water aan de kook en bereid de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Stap 2

    Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster de pijnboompitten lichtbruin. Doe ze op een bord.
  3. Stap 3

    Halveer de tomaatjes.
  4. Stap 4

    Schep de pesto, olie en tomaten door de pasta.
  5. Stap 5

    Strooi de pijnboompitten, Parmezaanse kaas en basilicum erover.