< Terug naar de receptenzoeker

Mini Penne met artisjokken

Mini Penne con carciofi

Ingrediënten

  • 350 gram gram Grand'Italia
    Mini Penne Mini Penne
  • 2 potje potjes
    artisjok artisjokken
  • 100 gram gram
    zwarte olijf zwarte olijven
  • 100 gram gram
    cherrytomaatje, in partjes cherrytomaatjes, in partjes
  • 1 stuk stuks
    geraspte citroen schil geraspte citroen schillen
  • 250 gram gram
    ricotta ricotta
  • 1 hand handen
    verse tijm verse tijm
  • 100 gram gram
    Parmezaanse kaas, geraspt Parmezaanse kaas, geraspt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng het water aan de kook.
  2. Stap 2

    Doe de ricotta, de artisjokken, de olijven, tomaatjes, citroenschil, zout en peper en tijm in een grote kom en meng alles goed door elkaar.
  3. Stap 3

    Kook intussen de mini penne volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  4. Stap 4

    Giet de pasta af en koel deze direct onder koud water. Zodra afgekoeld, meng de pasta door de andere ingrediënten.
  5. Stap 5

    Schep op elk bord een beetje pastasalade en serveer met Parmezaan.