< Terug naar de receptenzoeker

Minestronesoep

Minestrone

Ingrediënten

  • 1 fles flessen Grand'Italia
    Sugocasa Tradizionale Sugocasa Tradizionale
  • 75 gram gram Grand'Italia
    Pasta per Zuppa Conchigliette Pasta per Zuppa Conchigliette
  • 300 gram gram
    gehakt gehakt
  • 1 stuk stuks
    ei eieren
  • 2 eetlepel eetlepels
    paneermeel paneermeel
  • 40 gram gram
    Parmezaanse kaas, geraspt Parmezaanse kaas, geraspt
  • 0.5 eetlepel eetlepels
    oregano oregano
  • 0.5 eetlepel eetlepels
    tijm tijm
  • 1 l l
    vleesbouillon vleesbouillon
  • 1 stuk stuks
    fijngehakte wortel fijngehakte wortels
  • 1 stuk stuks
    ui uien
  • 100 gram gram
    sperziebonen sperziebonen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Meng het gehakt met het ei, paneermeel, geraspte kaas en kruiden en maak er kleine soepballetjes van.
  2. Stap 2

    Fruit de ui in 1 el olijfolie en voeg de gehaktballetjes toe. Wanneer deze gaar van buiten zijn, voeg wortel en sperziebonen toe.
  3. Stap 3

    Laat een aantal minuten koken en voeg de bouillon en sugocasa toe.
  4. Stap 4

    Roer de conchigliette door de soep en laat 5 minuten pruttelen.
  5. Stap 5

    Breng op smaak met peper en zout.