< Terug naar de receptenzoeker

Minestrone con Mini Fusilli

Minestrone met Mini Fusilli

Ingrediënten

  • 690 gram gram Grand'Italia
    Sugocasa Tradizionale Sugocasa Tradizionale
  • 200 gram gram Grand'Italia
    Mini Fusilli Mini Fusilli
  • 1
    rode ui rode uien
  • 1
    courgette courgettes
  • 2
    teen knoflook tenen knoflook
  • 200 gram gram
    sperziebonen sperziebonen
  • 10 gram gram
    peterselie peterselie
  • 1
    citroen, schoongeboend citroenen, schoongeboend
  • 1 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 750 ml ml
    groentebouillon groentebouillon
  • 200 gram gram
    tuinerwten (diepvries) tuinerwten (diepvries)

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Snijd de ui in ringen en de courgette in reepjes. Pers de tenen knoflook. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze.
  2. Stap 2

    Snijd de peterselie fijn en houd apart. Rasp de gele schil van de citroen, halveer de vrucht en pers hem uit.
  3. Stap 3

    Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui en knoflook. Voeg de sperziebonen toe en bak ze 2 min.mee.
  4. Stap 4

    Voeg de bouillon, Sugocasa Tradionale en de Mini Fusilli toe en kook 4 min.
  5. Stap 5

    Voeg de tuinerwten, courgette, het citroenrasp en -sap toe en kook nog 4 min. Bestrooi met peterselie.
  6. Tip

    Varieer eens met 100% volkoren pasta, door de Mini Fusilli te vervangen door Mini Penne Integrali.