Minestronesoep

Minestrone

(946)

De klassieke en rijke Italiaanse versie van de welbekende groentesoep

  • < 50
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • Pasta per Zuppa Vermicelli 250g Grand'Italia

    Vermicelli is een uitstekende pasta voor in de soep.

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten. De saus dankt de verse tomatensmaak aan de 1,5kg zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

Bereidingswijze Minestronesoep

  • Stap 1

    Schil de aardappels en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de wortels, bleekselderij en ui ook in kleine stukjes.

  • Stap 2

    Fruit de ui in 2 el olijfolie en voeg de bleekselderij, Sugocasa en wortel toe. Voeg na een aantal minuten de bouillon en de aardappelblokjes toe.

  • Stap 3

    Breng het geheel aan de kook en voeg na 15 minuten vermicelli, rozemarijn en basilicum toe en laat het nog 5 minuten pruttelen.

  • Stap 4

    Voeg naar smaak peper en zout toe.

Beoordeel dit recept