Minestronesoep met gehaktballetjes

Minestrone

(1295)

De klassieke en rijke Italiaanse versie van de welbekende groentesoep

  • < 50
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is gemaakt van zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

  • Pasta Mini Conchiglie 350g Grand'Italia

    Kleine pastaschelpjes, perfect voor de soep, pastagerechten en ovenschotels.

Bereidingswijze Minestronesoep met gehaktballetjes

  • Stap 1

    Meng het gehakt met het ei, paneermeel, geraspte kaas en kruiden en maak er kleine soepballetjes van.

  • Stap 2

    Fruit de ui in 1 el olijfolie en voeg de gehaktballetjes toe. Wanneer deze gaar van buiten zijn, voeg wortel en sperziebonen toe.

  • Stap 3

    Laat een aantal minuten koken en voeg de bouillon en sugocasa toe.

  • Stap 4

    Roer de Mini Conchiglie door de soep en laat 8 minuten pruttelen.

  • Stap 5

    Breng op smaak met peper en zout.

Beoordeel dit recept