Minestronesoep met gehaktballetjes

Minestrone

(1296)

De klassieke en rijke Italiaanse versie van de welbekende groentesoep

  • < 50
  • Vlees

Ingrediënten

  • Pastasaus Sugocasa Tradizionale 690g Grand'Italia

    Sugocasa is een heerlijke basis voor al je Italiaanse gerechten. De saus dankt de verse tomatensmaak aan de 1,5kg zongerijpte tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn.

  • Pasta Mini Conchiglie 350g Grand'Italia

    Kleine pastaschelpjes, perfect voor de soep, pastagerechten en ovenschotels.

Bereidingswijze Minestronesoep met gehaktballetjes

  • Stap 1

    Meng het gehakt met het ei, paneermeel, geraspte kaas en kruiden en maak er kleine soepballetjes van.

  • Stap 2

    Fruit de ui in 1 el olijfolie en voeg de gehaktballetjes toe. Wanneer deze gaar van buiten zijn, voeg wortel en sperziebonen toe.

  • Stap 3

    Laat een aantal minuten koken en voeg de bouillon en sugocasa toe.

  • Stap 4

    Roer de Mini Conchiglie door de soep en laat 8 minuten pruttelen.

  • Stap 5

    Breng op smaak met peper en zout.

Beoordeel dit recept