Ingrediënten
Voedingswaarden
-
Energie
552kcal
-
Koolhydraten
39g
-
Eiwitten
8,6g
-
Vetten
39,7g
-
Vezels
0,7g
Bereidingswijze Tiramisu Mascarponedessert
-
Stap 1
Zet de koffie en laat deze afkoelen in een kom of bakje. Voeg vervolgens de likeur toe.
-
Stap 2
Klop de slagroom stijf in een kom. Voeg de mascarpone, de vanillesuiker, de basterdsuiker, de kaneel en het citroensap toe en roer alles door elkaar. Zet de kom weg in koelkast.
-
Stap 3
Dompel de lange vingers kort in het afgekoelde koffiemengsel. Schud de overtollige koffie er af. Leg de lange vingers, met de suikerzijde naar boven, in twee lange rijen naast elkaar in een bak.
-
Stap 4
Giet hierover de helft van het mascarponemengsel en herhaal het geheel nog een keer. Strijk de bovenste laag mascarpone glad en plaats de bak afgedekt in de koelkast. Bestrooi de tiramisu voor het serveren met de cacaopoeder.