< Terug naar de receptenzoeker

Macaroni met tomaat-tonijnsaus

Macaroni al tonno

Ingrediënten

  • 500 gram gram Grand'Italia
    Macaroni Macaroni
  • 500 gram gram Grand'Italia
    Sugocasa Tradizionale Sugocasa Tradizionale
  • 1 theelepel theelepels Grand'Italia
    Capperi (kappertjes) Capperi (kappertjes)
  • 1 snufje snufjes
    peper peper
  • 1 blik blikken
    tonijn tonijn
  • 1 snufje snufjes
    zout zout

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2

    Breng intussen de sugocasa aan de kook, zet het vuur laag en roer er de (uitgelekte) tonijn en de kappertjes door. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
  3. Stap 3

    Giet de pasta af en roer deze nog een minuut door de saus.