< Terug naar de receptenzoeker

Macaroni met tomaat, aubergine en mozzarella

Macaroni con pomodori, melanzane e mozzarella

Ingrediënten

  • 500 gram gram Grand'Italia
    Macaroni Macaroni
  • 1 pot potten Grand'Italia
    Formaggio Formaggio
  • 1 snufje snufjes
    zout zout
  • 1 stuk stuks
    aubergine aubergines
  • 1 blaadje blaadjes
    verse basilicum verse basilicum
  • 2 stuk stuks
    mozzarellakaasje mozzarellakaasjes
  • 1 snufje snufjes
    peper peper

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Snijd de aubergine in de lengte in twee helften. Schraap voorzichtig met een lepel tweederde van het binnenste eruit. Snijd de aubergine in de lengte in dunne plakjes.
  2. Stap 2

    Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  3. Stap 3

    Bak intussen in een pan de aubergine met de knoflook gaar in een beetje olijfolie.
  4. Stap 4

    Giet de pasta af en roer er de pastasaus, de Parmezaanse kaas, de aubergine en de mozzarella door. Breng eventueel op smaak met peper en zout en serveer meteen. De mozzarella behoudt zo enigszins zijn vorm, maar zal door de warme pasta aan de buitenkant smelten. Garneer met een blaadje basilicum.