< Terug naar de receptenzoeker

Macaroni met paprika

Macaroni con peperoni

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Macaroni Macaroni
  • 1 fles flessen Grand'Italia
    Sugocasa Erbe Sugocasa Erbe
  • 2 stuk stuks
    gele paprika, zaadlijst verwijderd en in blokjes gesneden gele paprika’s, zaadlijsten verwijderd en in blokjes gesneden
  • 3 eetlepel eetlepels
    pijnboompit pijnboompitten
  • 1 handvol handen vol
    fijngesneden basilicum fijngesneden basilicum
  • 3 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 100 gram gram
    Pecorino, geraspt Pecorino, geraspt
  • hand handen
    cherrytomaatjes cherrytomaatjes

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng het water aan de kook.
  2. Stap 2

    Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
  3. Stap 3

    Bak de paprika in 3 el olijfolie. Voeg de saus toe en verwarm al roerend op een laag pitje.
  4. Stap 4

    Kook intussen de macaroni volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar.
  5. Stap 5

    Giet de pasta af en meng deze door de saus met wat basilicumblaadjes en peper.
  6. Stap 6

    Serveer met pijnboompitten, gehalveerde cherrytomaten, basilicumblaadjes en Pecorino.