< Terug naar de receptenzoeker

Macaroni met carbonarasaus

Macaroni con carbonara

Ingrediënten

  • 400 gram gram Grand'Italia
    Macaroni Tricolori Macaroni Tricolori
  • 1 potje potjes Grand'Italia
    Carbonara Carbonara
  • 2 stuk stuks
    rode ui, fijngesnipperd rode uien, fijngesnipperd
  • 1 handvol handen vol
    verse oregano verse oregano
  • 4 eetlepel eetlepels
    olijfolie olijfolie
  • 100 gram gram
    Parmezaanse kaas, geraspt Parmezaanse kaas, geraspt

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Breng het water aan de kook.
  2. Stap 2

    Fruit de gesnipperde ui in 4 el olijfolie. Voeg de saus toe en verwarm al roerende op een laag pitje.
  3. Stap 3

    Kook de macaroni volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af en meng deze door de saus.
  4. Stap 4

    Voeg de oregano toe en meng alles goed door elkaar. Serveer met Parmezaanse kaas.